Halloweenkväll

Igår kväll va de halloweenkväll på internatet. De började vid halv 7 och höll på till 9. 2 1/2 timme av ren skräck.
De va så jävla läskigt och jag som redan är grymt rädd för att bli förföljd och av zombies liksom!
Riktigt obehagligt. Sprang nästan rakt in i famnen på en men tvärnitade och gled på blöda löv och sprang åt andra hållet.
De blev en hel del springande så idag har jag träningsvärk i magen och benen <3
De va bara 5 st från vika så vi kom sist men de gjorde inget! :)

Nu sitter jag på svenska lektionen och har ångest över nationella prov.. ska hålla ett tal på 5 minuter och jag har ingen aning om vad jag ska snacka om och man måste lämna in en idé och börja idag. Sug.

Glasögon!

Bilder :D

Jag ska vara hundvakt åt 2 shelites under höstlovet, en blue merle och én trefärgad! :D
Dixi och Leya har dragkamp och titta hur Leya ligger :')


Orginalbilden


Och den här bilden gjorde Sofia! :D


Jag får plats i skolans torktumlare!


Leya hälsar på Bailey :)



Hundliv

Ett dygn med en Berner sennen är underbart!
Jag ska ha en stor hund, jag vill ha en stor hund. Men en stor = stora utgifter. Så de får vänta några 100 år.
Vi har varit ute i höstsolen och haft de jättemysigt

I morgon måste jag åka fram och tillbaka till skolan för att hämta pass och presentkortet som jag fick hos Ant för ska tatuera mig på måndag igen :D

Malin kanske inte hinner så de är mycket möjligt att jag får sitta där själv och avlida utan att hålla någon i handen "/
Men jag ska väl överleva de oxå :)

Jag har laddat ner alla säsonger av Greys Anatomy så jag sitter och tittar hela tiden (a) När jag inte är ute med hund(arna) då xD

Annars händer väl inget speciellt just nu.

Försöker tjäna pengar och sparar till.. EN HEMLIGHET ;)

Och Sofia! Hon är helt jävla otrolig! Bad henne rita en bild för ett tag sen och de har hon nu gjort. Så otroligt jäcla äckligt nöjd! TACK SOFIA! <33

(här hade jag tänkt lägga upp lite bilder men mitt internet pallar inte så förhoppningsvis kan jag lägga in dom i morgon)

Nätter alltså..

Klockan är nu 23:46 och jag är pigg som en lärka! -.-
Har börjat sova riktigt jävla dåligt om nätterna igen, Dixi oxå, så fort jag vänder på mig minsta lilla så ställer hon sig upp och gör desamma.. Lovar att de är Agnes (husspöket).

Men förutom mina hemska nätter så är de ganska bra just nu.
Ska vara hundvakt åt en helt underbar berner sennen från i morgon tills på fredag.
Leya 1 1/2 år och helt otroligt bedårande. Dixi oxh Leya leker asbra så de kommer bli nyttigt för både Dixi och henne :)

Sen så ska jag förhoppningsvis jobba i helgen men de är inte säkert än.
och de är så jävla mycket i skolan nu, jag blir helt jävla slut och stressad vilket leder till att jag bara stänger av i vanliga fall men nu har jag börjat plugga som fan och börjar komma igen och de känns otroligt  skönt.
Även om sömnbristen är stor så kan jag inte låta de ta över som de alltid har gjort tidigare.

Tror jag har förlorat 2 vänner idag pga någonting så jävla larvigt som en påse.. Och om vi börjar snacka igen så kommer de ändå inte vara som förut..

Jag går långpromenader med Dixi, tränar klickerträning och aktivirar oss båda så gott de går. Lärt henne att plocka upp en strumpa och ge den till mig och ska även börja testa men andra föremål sen som t.ex. koppel osv.

Idag har varit en jobbig och underbar dag. Hade företagsekonomi på förmiddagen och kollade på en föreläsning om UF på eftermiddagen och jag dog lite, så jävla okoncentrerad..

Men sen bar de a till vika och jag tittade lite på Greys Anatomy, tränade Dixi, camade och pratade med Mikaela <3, Gick på promenad med Dixi oxh Wilma (Min grannes hund) sen skulle jag, Lolla (ägaren till Wilma), Bella, Linda och Evelina basta vilket vi oxå gjorde. Sen har jag, Evelina och Lollo tittat på film på mitt rum och jag gav Evelina lite tips när hon ska skriva om bögporr! Så ja.. där satt vi och tittade på bögporr. De finns bättre saker här i världen.

Nu ska jag titta på Greys Anatomy och sen förhoppningsvis sova

Bjuder på en bild på när jag va mycket liten, typ 14 xD


Haha 15 och hatisk


Puss <3

Things happens for a reason

Fan de här med att blogga är så jävla jobbigt när de händer så mycket i huvudet men inte så mycket liksom i verkligheten..

Förra söndagen åkte jag till skolan som vanligt med Dixi. Satte mig och titta på tv och satt lite vid datorn och så helt plötsligt skrev M till mig, de va bara att slänga sig in i duschen och börja gå till bro station i bäckmörker, jag skojar inte, jag såg ingenting. De ända som lös upp va Ljuset från Dixis koppel och även Dixi fick följa med till V-h. Vi fick lift efter kanske 40 minuter, fick skjuts till jakan och där vänta vi på tåget.

Dixi va helt underbart duktig på tåget, la sig och sov på en gång <3
Jag va framme i V-h vid halv 11. M hämta oss på stationen och fyfan va jag älskar den kvinnan. Vi prata, titta på tv, sov, och bara va så som vi är <3 Jag kunde dock inte hålla allt jag lova mig själv.
 
När du satt på stolen och jag stod mellan dina ben och kramade om dig samtidigt som du krama om min midja... Som så många gånger förut.
Musiken kunde inte vara mer passande. Tårarna börja rinna och du sprang iväg. Satte mig på golvet med Dixi och hon trösta mig tills du kom tillbaka och du satte dig bredvid mig, la mitt huvud i din famn och höll din hand. Dixi la sin tass på våra händer och allting va bara så symboliskt.
 
Nu bor du i Norge och livet går vidare. Inte som att vi aldrig kommer träffas igen men du är så långt borta. Du är lycklig, vad mer kan man önska?

Att säga hejdå till dig på stationen va hemskt men ändå underbart. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara..
Lyssnar på våra låtar. Glada och sorgliga, Sover med din tröja varje natt.

Nu ska jag vara tyst inna jag..
CYa!!!


RSS 2.0