Bada och valpkurs

Idag va Lexie på besök hemma hos Elin medans jag va och paddla med idrotten hon skötte sig jättebra och kunde gå och lägga sig utan problem :) för mig är passivitetsträningen nästan viktigare än aktivering.
Men ja , paddla ja. Vi åkte till norrviken när de va sol och när vi kom fram fick jag reda på att de inte va kanadensare utan även brädor som man står på som vi skulle paddla på. De va väldigt roligt men svårt då min balans inte är den bästa. Men efter en timme ute på vattnet så skulle i byta så jag och Bella skulle paddla och självklart lyckas vi välta den -.-
Så alla skor och kläder blev.. Dom
Simmade omkring.
Jag och Bella blev dyngsura då jag strippa och paddla tillbaka i BH och byxor. De spöregnade och blåste, så jävla kallt!
Väl tillbaka i bilen så klädde jag av mig alla kläder och fick låna kläder av våran underbara lärare Jennie, även skor, dock inte bh och trosor men de va lika bra.
Sen så åkte jag och Lexie på första valpkursen och de gick väldigt bra.
Lexie är väldigt duktig på kontakt övningar, inkallning och passivitet :)
De va allt som vi gick igenom idag ^^
Hennes besatthet till godis/mat är på både för och nackdelar men ändå någonting som jag måste jobba med.
Sen passiviteten kan bli bättre då de är väldigt svårt när de är 3 andra hundar som är stressade och skäller omkring henne. Sen så är hon otroligt duktig med störningamoment. Både vid kontakt övningarna och inkallningen kunde hon fokusera på mig trots andra hundar, bilar, bussar och människor. Men som sagt de här med att bara vara passiv är lite jobbigt med skällande hundar omkring sig men på bussen, tåget och promenader så är de inga problem :)
Så stolt över min lilla Gremling <3


RSS 2.0