Lite allmänt bara

Ja.. idag är de onsdag och jag har varit nere i jakan och köpt fula strumpor, fixat med min mobil och varit på banken.
Igår va jag på banken, fixa min mobil, va ute med Dixi, Satte upp tältet som jag skulle ha gjort för ett år sen, plocka upp och ner ur diskmaskinen, dammsög och hängde tvätt.
Vuxenpoäng!
I morgon ska jag ställa klockan på halv 9 och åka till södertälje för att träffa Nathalie igen! :D
Sen i helgen ska jag åka med Danni och hela hennes bekantskap till kallhälls klubbholme och bo där över helgen.
Ska bli asmys! :)
Har inte hänt så mycket sen sommarlovet började.
Men jag ska börja träna!
Eller nåt xD
Här om dagen va Jag, Andreas, Pappa och Tindra ute med båten och de va såå mysigt. Tindra är den snällaste flickan på jorden!
När vi kom hem så satt jag och Andreas i soffan och så lullade hon omkring  mellan oss och klättrade upp mig och ville sitta lite i knät innan de va dags att lulla vidare <3

Första gången gången ute på en segeltur


Flickebarnet lär sig



Man ska vinka på sjön! :D



Jag och Tindra <3



Sen va de dax att sova tyckte hon, försvann lite i flyvästen <3



Gulle <3




TATUERING!

En aning smärta!



Konturerna klara!



Skuggning på revbenen fick mig att uttrycka olämliga könsord och ofrivilliga stön!
Jag - FIIIITTTTAAAA!
Tyron - Hell Yeah, I like it hard style!



Woop woop!



Färg ska tilläggas i slutet av sommaren!



Gjord av Steve på A´N´T i gammla stan
Förlåt att jag är så hemsk att tatuera xD



De tog 3 timmar och proppen gick så de tog lite längre tid än vad de va tänkt från början..
Steve är helskön och jag måste tack Malin som jag fick klämma sönder handen på (a)



Igår sa jag "Jag ska ALDRIG mer tatuera mig" men idag taggar jag inför nästa tatuering!

C Ya!

Tisdag kväll till lördag kväll

Nu ska jag skriva upp så mycket jag kommer ihåg, mest för min egen skull.
Terese kom till mig på tisdagkväll istället för på onsdagen och vi va vakna till kanske 6 på morgonen, de är en aning jobbigt för jag kan inte sova om jag inte vet att den jag sover med sover och hon är likadan så ja.

Men ändå, de blidde ingen praktik på onsdagen för jag är cp. Istället låg jag och Terese och sov till kanske 2 på eftermiddagen sen låg vi på baksidan och solade, lyssnade på musik och hade allmänt trevligt. Bestämde oss för att åka in till stan, sätta oss på en pub och dricka lite cider och öl för att sedan sätta oss i en park någonstans och käka jordgubbar men ja, de blir aldrig som man tänkt sig. Satte på mig flipflop i tron om att vi skulle komma hem på kvällen igen.

Va satte oss på Treat och sen bar de av till Farsta för att där fanns de 2 damer som ville ha sällskap vid grillen vid klipporna vid vattnet (Y)
Jag va svintrött men jag följde med iaf.

När vi kom till Emelie och Love så va vi i deras lght ett tag innan vi gick till stranden, va vid klipporna typ vid 11-12(?) och då frös jag som en rakad gnu! Satte mig bredvid grillen unden en filt med Terese. Vi grillade, lekte lite och sen kom bögen som jag inte kommer ihåg namnet på och Markus. De va 2 trevliga prickar!
De va Emelie och Love oxå för den delen men ja, vid 2 höll jag på att bryta ihop så vi gick hem till lghten igen och så gick vi vidare till tunnelbanan.

Vid odenplan blev de kaos som jag inte tänker nämna.
Jag tog nattbussen hem från vasagatan så jag va hemma vid 5 och Terese kom vid hem till mig vid 7 på morgonen. vi gick och la oss och somnade vid 9-10 och sov till typ 3, gick ut och solade, lyssna på musik, och lekte med vatten. Och Terese är så satans vacker, bara så ni vet.

Men ja, tiden gick och vi somnade för sent även denna morgon så de blev ingen praktik för min del så vi gick ut, solade och lekte med vatten, men vi skulle på cocktailparty hos Fanny så vi hoppade in i duschen och så bar vi oss hem till Terese för att hon va tvungen att fixa sig och grejer.
Va hos Terese vid 6 och skulle vara hos Fanny vid 7 men ja, Terese käkade och sminka sig och klädde på sig och hon är så jävla snygg, vacker, söt kalla de vad ni vill men hon är de!

Tiden gick och saker hände så vid 12 va vi hos Fanny och jag dog lite och sen återupplivades jag och sen hände de grejer och vi åkte från Fanny vid 6 på morgonen och jag åkte direkt hem och Terese hem till sig.

Gick ingen buss från barkarby så jag fick gå därifrån -.-
La mig när jag kom hem och vaknade vid 6 nu ikväll..
Trött på att sova bort dagarna!

God natt

Kommer inte ihåg när de va men även om hon inte vill visa de så är hon otroligt vacker

Sexgunga i lampan! Snurra snurr

Malibu är sexig

På väg hem från barkarby


RSS 2.0